dijous, 31 de gener del 2008

XIII Trobada!

lo 23 F, tothom cap a Jesús!

Un any més i ja en van 13, al darrer cap de setmana de febrer arriba la Fira de l'Oli i TROBADA de GRALLEReS i DOLÇAINEReS dels PAÏSOS CATALANS.


Enguany, com cada any, esperem que molta gent vingue participe de la festa. Començarà per la tarda amb la cercavila de les colles participants a la trobada i després un concert de gralles i dolçaines a l'escenari de la Fila de l'Oli.

Per la nit hem preparat molta festa. Començarem amb la tradicional cercavila de Xarop de Canya i a les 12 començarà el concert, al Casal Jesusenc, amb els Filibusters i continuarà amb el Belda i el conjunt Badabadoc.

Xarop de Canya fa molts anys que vénen a la Trobada i fan la cercavila des del sopar al recinte del concert, necessiten poques presentacions però si voleu acabar-vos de convèncer perquè no heu vingut mai o encara no vos ho han explicat... podeu xafardejar per aquí!

Els Filibusters són un grup jove que fa música d'arrel dels Països Catalans, són de Vilafranca del Penedès, aquí teniu el seu my space!

Carles Belda serà la tercera vegada que ve a la Trobada, ho va fer dos anys amb Pomada i ara ho fa acompanyat del conjunt Badabadoc, aquí teniu més informació!

au, pos ja ho sabeu i si teniu cap dubte li pregunteu al cap de colla!

7 comentaris:

krusty ha dit...

Me pensava q havieu desaparegut!!
jo fent propaganda vostra del Carnaval i vatros ni ho comenteu...jeje!!!

Mb7s;)

SUPERLOPEZ ha dit...

ai xiquets ke ja le tenim aki!!!!!!!!!!!!!!!!
vaya fiestuky ke mos fotrem, encara ke n'hi haura ke u la fotreu més grossa bandidos!!!! (n'hi ha ke pel mati currem i lo divendres haurem d'anar aviat al sobre, pero bueno tot fos com aixo).
Aixi ke ja ho sabeu, a fer bondat, rodatge al fetge i preparació mental, Ke això dixe seqüeles jejejejejeje.
Besitos, abraçades, llepadetes, i coses de pecat (ke no son plan de dir, per si ho mire un menor) per a tots/es (més per totes ke per tots, jejejejeje).
SALUT I CURTOS PER A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muniatto ha dit...

Vos he agarrat cedit l'article per lo meu bloc, també el posaré a l'agenda cultural, envieume cosetes de bolos per penxarlos a l'agenda, una abrçada per a totEs.

Cinta ha dit...

Enhorabona per la trobada, ens ho vam pasar molt bé.
Critica constructiva: el proper any poseu un escenari una mica més gran, que el nostre cap de colla casi es traga l'olivera.

Felicitats per la trobada, el soparillo (que estava molt bo) i la festa.

Tulep ha dit...

ec a vore estos dos que portaven les actualitzacions de la web...ni un video ni una foto ni un comentari de la fira....mecagondeu!!! haurem de demanar dimissions...

weno a vore si penjeu algo xeics!!!
Al Loro!!!

PD: aprofito per a dir que:

visca els JOVES GRALLEReS de JESÚS
(lo de colla jove no mola gens...)

a Massalió vam triumfar!!!

Anònim ha dit...

Los joves al poder!!!!!!

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)