dilluns, 12 de març del 2007

FIRA DE L'OLI

XII TROBADA DE GRALLERS I DOLÇAINERS DELS PAÏSOS CATALANS A LES TERRES DE L’EBRE.

La valoració de la dotzena trobada ha sigut molt positiva, unes 20 colles de grallers i dolçainers han passat per Jesús fent la seva música, d’arreu dels països catalans, des de Vinaròs, passant pel Vendrell i cambrils, fins Tortosa, Roquetes, Massalió i Jesús, evidentment.
A les 6.00h començà la cercavila pels carrers del poble, que enguany i desprès de anys que no es feia, a estat per carrers prop de la fira i pel mig de la fira, tot donant-li uns pes important a la cercavila i un fet positiu no només per a la trobada sinó també per a la Fira de l’oli. Desprès es va iniciar el concert de gralla, dolçaina i tabalet a l’escenari central de la fira de l’oli a càrrec de les colles assistents amb un bon nivell musicalment parlant i una “espectacular” posada en escena dels Grallers de Jesús, amfitrions de la trobada.
A les 9 començà la part més festiva de la Trobada, el sopar a la Masia, tot celebrant que ha estat arreglada. A partir d’allí començà la festa, que tot seguint continuà amb Xarop de Canya que ens portà pels carrers del poble tot fent festa al so de les seves gralles i animació fins arribar al casal on allí esperava el grup Ameba i va concloure amb un concert genial de Pepet i Marieta de gairebé dues hores amb un gran nombre d’assistents.
En fi, un èxit com totes les edicions anteriors, tot esperant la propera amb ganes!

4 comentaris:

krusty ha dit...

Ei!! buenas!! webMaster!! veig q vau xalar de valent a n'estaa festa d l'oli!! jeje!! només avisar-te q si q he pogut pujar lo video xl Youtube!! o sigue q falla lo teu ordenador o la teua connexió!! ai!! ai!!
Mos veem treballador!! jeje!!
MB7s;)

krusty ha dit...

Ah!! i canvieu l'hora!!! q aneu 8 atrçats!!

grallesitabalsdejesus ha dit...

krusty tic a valencia a les falles, i ara tic a l'ordenador de mun cusi intenant penjar el video k pareix k si, devia ser culpa muaaaaaaa
vingaaaaaa

Anònim ha dit...

casetes ets un friqui, para compte que alego seràs més friqui que krusty