dissabte, 17 de març del 2007

Mes Fira de l'oli

Per fi un dels videos mes esperats de la fira

4 comentaris:

Joan de La Fatarella ha dit...

Hola.
Sóc Joan de La Fatarella i me voi a cagar en dios.
Això és una andessència de no respectar l'arte de la gent que mos hi esforcem molt per a millorar cada dia com a músics i com a persones. Per acjemple: lo sinyor president, o sigo, Ricard Mallén, al igual té pensat iniciar una carrera astronòmica com a cantant melòdic i per culpa d'uns desgenerats com valtros se n'anirà tot lo futur dels seus fills a pendre pel cul. Astic andignat pero molt, i resulte que mun germà també ha vist lo vídio i ara no me respecte. Mui mal. Vaig a talla'm lo pel i a tenyi'm de pilirrojo per a que no me conego dingú. Avui dos xiquetes m'han senyalat i se'n rien. Sou uns malespersones i uns vàndalos.
Au, besitos per a totes.
Ànimo Ricard que torres bessones més altes s'han vist caure.
Indignat pero molt en valtros, os desea lo mejor,
Joan de La Fatarella.

krusty ha dit...

Ei!! Este video me sona!! jeje!! al final lhas pogut penjar!! Hagués estat una verdadera llàstima de lo contrari!! és molt bo!! jeje!! Joan!! tranki!! ton germà ja fa tems q tha perdut lo respecte!! si és q nha tingut mai!! i Ricard és polivalent!! igual canta al coro com s'atreveix en un rock dur de culte!!
Mb7s;)

grallesitabalsdejesus ha dit...

ei ke kede clar kel president soc jooooooooooo, casetes,no ricard eh, ostia puta, ricard es dels dimonissssssss!
i respecte joan ja no ten te ningu pero mol ans delo del video!
vinga saludos

Anònim ha dit...

Ola a totong!

Stic molt preocupat per la repercussió del CD de música popular que es va portar a la fira. Es tracta d’un nou exemple del mal ús que es pot derivar de barrejar la música amb la GARNATXA. Per part meva tinc la intenció de començar un pleito en el que el Sinyor Job Roig Simon denunciarà a la colla de grallers de Jesús per apoderació indeguda d’una imatge meva, en la que apareix-ho “de rasquis” en l’angle dret de la pantalla durant 7.5 segons.
Sus vais a cagal i sus voi a empapelà!
L’any vinent no tornaré a baixar i a partir d’ara declararé la Vila de Jesús com a DESAGERMANADA de la vila de Torrelles de Llobregat.
Ja estan fent lo cartell a l’entrada del poble…