dimecres, 2 de maig del 2007

La Inestable

Aquest cap de setmana( 28 abril) ha sigut un dels millors cap de setmanes pel que fa a concerts, ja que el dissabte 28 ens vam deleitar amb la Inestable( Casal Tortosí) i el concert del cantautor Feliu Ventura al Casal Panxampla.
el dissabte a les 20.30h al casal Tortosí, en honor al 15è aniversari dels Gaiters de l'Aguilot el grup La Inestable, ens va deleitar amb un concert espectacular, brutal, genial, meravellós, fantàstic, i 200 adjectius més que no posarem perquè no sabria on parar.
El grup format pels dolçainers Alejandro Blay, Hipòlit Agulló i el gran Mestre de mestres Xavier Richart a les dolçaines i Vicent Borràs( el presentador) i un noi jove valencià a les percussions ens deleitaren en un concert que el podriem enmarcar entre la música de Cambra i la música tradicional amb peces com El cant de l'Enyor, passant per una molt bona marxa cristiana( avore si mo la passen i la toquem) o una anomenada Xirimiter o la Muixeranga d'Algemesí.
Cal dir que ens van dedicar, als grallers de Jesús, una peça, juntament amb la Colla Jove, on ens vam sentir molt contents, fou un orgull que la inestable ens dediqués una cançó. Si ens arriben a dedicar la batalla de sant Hipòlit( que no la van tocar) ens haguéssem mort de l'emoció.jeje
Aquí penjo un video del dissabte on surt una peça que tocaren allí mateix.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

la inestable impresionant eh,tinc la carn de gallina encara,quan sapigue on fan el pròxim concert ja us ho diré, jo hi aniré, si algú m'acompanya.
vaia putada que no pugue anar al de hedningarna( però el meu ekip de basket em necesita,kin remeei, pobres hauré d'anar a guanyarlos lo partit, jeje(broma), però ojala, almenys no staré tant rallat
bueno per als que vaigen, que xalesseu molt perfavor!
salut

Anònim ha dit...

pos no passa res per que no haguesses anat a hedningarna, no se va fer concert...

en canvi a València... impressionant!

300 anys de resistència

Anònim ha dit...

albert burro

Anònim ha dit...

pelut no tenteres

Anònim ha dit...

Hola a tothom sóc Litel Jousis alias Capde... abans ai insultat al nostre apreciat company i amic Albert i li volia demanar perdó publicament i aplicar-me a mi mateix los insults despreciables que li havia atribuït

Atentament

Litel Jousis Capde

Anònim ha dit...

Bones!! bueno Lluís tranquil que ia te perdono...

pos no res volia dir que a vore si penjem les fotos de la super boda del dissabte passat!!! i així de passo ajudem a Lluís a recordar-se'n del que va passar ja que degut al seu gran estat etílic és incapaç de recordar.

io personalment no vaig agafar un estat etílic equiparable al de la resta pq lo domenga tenia k'astudiá, pero igualment meu vaig passar molt molt bé!! (me kedo en la cara de Mallén kuan va arribar...sobre un minutet en la boca auberta!!...jejeje)

pos aixo... fotos, cròniques, vídeos etc. (getna getna gaxi gaxi getna getna eteceee!!!..jajaja iause kastic pillat!!)

ke vaigue bé!!

Salut, gralles, tabals i herbes!!!

Albert

Anònim ha dit...

After getting more than 10000 visitors/day to my website I thought your grallesitabals.blogspot.com website also need unstoppable flow of traffic...

Use this BRAND NEW software and get all the traffic for your website you will ever need ...

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com

In testing phase it generated 867,981 visitors and $540,340.

Then another $86,299.13 in 90 days to be exact. That's $958.88 a
day!!

And all it took was 10 minutes to set up and run.

But how does it work??

You just configure the system, click the mouse button a few
times, activate the software, copy and paste a few links and
you're done!!

Click the link BELOW as you're about to witness a software that
could be a MAJOR turning point to your success.

= = > > http://get-massive-autopilot-traffic.com