dimecres, 4 d’abril del 2007

Trobades i concerts

Aquest mes d'Abril hi haurà una sèrie d'esdeveniments en els quals els Grallers participarem d'una forma o d'una altra.
el proper 21 d'Abril és la Trobada d'Aldover a les 18.00 de tarde. Pel que fa a concerts el dia 28 d'Abril dins dels actes que està organitzant la colla de dolçainers de l'Aguilot per celebrar els seus 15 anys, porten en concert a La Inestable.
"La Inestable, dolçaina i tabal" es un grup musical que funciona com a tal des de l.any 1994 i pertany a l.associació cultural .Estudiant la dolçaina. d'Algemesí (València), entitat que es va crear per a produir i difondre la musica valenciana i els seus instruments com son la Dolçaina i el Tabal. La seua tasca ha sigut i és el donar a conèixer les moltes possibilitats que aquestos instruments tenen i que encara estan per trobar. Mitjançant l'adaptació i creació de noves músiques "La Inestable" també vol ser una proposta d'investigació en tot allò que concerneix als nostres instruments tradicionals més populars, tant a nivell musical, instrumental com pedagògic.
Sota la direcció de Xavier Richart, en l'actualitat està integrat per tres dolçainers: Xavier Richart, Alejandro Blay i Hipòlit Agulló, i un tabaleter: Vicent Borràs; També compta amb la col·laboració especial del professor de percussió Miguel Angel Orero i de Pepe Maravilla com assessor en la producció musical.




I el pròxim mes, Hedningarnaaaaaa!



8 comentaris:

grallesitabalsdejesus ha dit...

hola jusep!

Anònim ha dit...

hola templat!

Anònim ha dit...

casetes...
mira com estudio...

Anònim ha dit...

cap de colla:
JUSEP ESTUDIAAAAAA, K TAN DANAR BE ELS EXAMENS CONYO, ARA DISABTE VAYA SEPIA XIKETS!
SE VA XALAR MOLLLLLLT

Anònim ha dit...

Estic dacord en lo comentari del capde, vaia xalera lo dissabte,ojala tots fossin com este!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

hedningarna? tocareu hedningarna? anireu a un concert d'ells? felicitats pel bloc!

Anònim ha dit...

si nirem a un concert d'ells la setmana k ve, esta setmana penjare informacio a la web,
per cert ki ets?
curiositat
jeje
salut

Anònim ha dit...

pos sóc el Jaume, un blocaire de la Cala (l'Ametlla de Mar). Fa eons vaig començar a tocar la gralla, però el que de veritat m'agradava era portar la geganta del poble. Si seguixes l'enllaç trobaràs lo meu bloc. No us coneixo d'abans, us he trobat navegant per la xarxa! no sabia que Hedningarna tocava per aquí a prop... ara xafardejaré per la web a vore si ho trobo...