dimarts, 20 de març del 2007

FIRA OLI( darrer)

Aqui penjem ja l'ultim video de la fira de l'oli, és la millor festa, però ara ens toca esperar a la propera, mentrestant disfrutem de les altres que hi ha!
la setmana passada vam celebrar la calçotada, tot un festín! però no disposo de fotos, ara per ara! aquest divendres Pepet va tocar al COOl i varios grallers( alba mes eva escoda, lluis, jusep,oriol, sebas, molina, albert curto) deixan lo pavelló ben alt, pero mol alt, sobretot jusep i algu més!jeje ah i el cap de ha stat a les falles este finde setmana, tb deixan el pavello ben alt i fins i tot tocant la dolçaina a altes hores de la nit( visca la gralla).alguns altres de calsotada en los 70s.
bueno res més aki penko els videos! disfruteu i recordeu k divendres 30 març sopar i festeta suposo a panxampla en honor a sabate(bueno mes o menos jeje).

Fira de l'oli

Aqui arriba,juntament amb the final countdown, un dels ultims videos/fotos de la fira!
pronte penjarem ja l'ultim!

dissabte, 17 de març del 2007

Mes Fira de l'oli

Per fi un dels videos mes esperats de la fira

dilluns, 12 de març del 2007

FIRA DE L'OLI

XII TROBADA DE GRALLERS I DOLÇAINERS DELS PAÏSOS CATALANS A LES TERRES DE L’EBRE.

La valoració de la dotzena trobada ha sigut molt positiva, unes 20 colles de grallers i dolçainers han passat per Jesús fent la seva música, d’arreu dels països catalans, des de Vinaròs, passant pel Vendrell i cambrils, fins Tortosa, Roquetes, Massalió i Jesús, evidentment.
A les 6.00h començà la cercavila pels carrers del poble, que enguany i desprès de anys que no es feia, a estat per carrers prop de la fira i pel mig de la fira, tot donant-li uns pes important a la cercavila i un fet positiu no només per a la trobada sinó també per a la Fira de l’oli. Desprès es va iniciar el concert de gralla, dolçaina i tabalet a l’escenari central de la fira de l’oli a càrrec de les colles assistents amb un bon nivell musicalment parlant i una “espectacular” posada en escena dels Grallers de Jesús, amfitrions de la trobada.
A les 9 començà la part més festiva de la Trobada, el sopar a la Masia, tot celebrant que ha estat arreglada. A partir d’allí començà la festa, que tot seguint continuà amb Xarop de Canya que ens portà pels carrers del poble tot fent festa al so de les seves gralles i animació fins arribar al casal on allí esperava el grup Ameba i va concloure amb un concert genial de Pepet i Marieta de gairebé dues hores amb un gran nombre d’assistents.
En fi, un èxit com totes les edicions anteriors, tot esperant la propera amb ganes!

divendres, 9 de març del 2007

masia


festival a la masia!
despues de la magnifica cercavila i lo concert a l'escenari, comença la part que tothom espera, el sopar a la masia i la festa en ella!

els grallers interpretant la Batalla de Sant hipòlit